Kalandozás Disznőkőn

Pár héttel ezelőtt, amikor először volt igazán jó idő hétvégén felkerekedtünk (szó szerint, de erről majd kicsit később), és elindultunk egy könnyed kis kirándulásra Mád irányába. Régóta kinéztük már Disznókőt, hogy közelebbről is szemügyre kellene venni, és sétálni ott egy jó nagyot, ez most végre el is jött. 


Az indulás viszont nem volt túl zökkenőmentes, előző este a belvárosban hagytuk az autót, és másnap, amikor visszamentünk érte és elindultunk fura hangot hallottunk. Ezért pár méter megtétele után félreálltunk, és akkor vettük észre, hogy az egyik gumi leeresztett. Így a napot egy kedves kis kerékcserével kezdtük, de nézzük a jó oldalát, már tudjuk hogy kell kereket cserélni az autón... :D Ez után a kis kellemetlenség után viszont semmi nem szegte kedvünket, hogy elinduljunk disznókő felfedezésére. Na Petinek kicsit biztos kedvét szegte, hogy "nem aludt túl jól" az előző éjszakai buli után, de nem volt mit tennie... Megígérte, hogy másnap kirándulunk, és ha egy nőnek megígérsz valamit, annak úgy kell lennie. Igazam van??!! Csodás időnk volt, akkor kezdtek nyílni a gyümölcsfák virágai, így a szikrázó napsütésben és virágillatban sütkérezhettünk a jó levegőn egész nap. 

















Ha nem jártatok még erre mindenképpen tegyétek meg, mert csodaszép a környék. Biztos visszatérünk még mi is olyankor, amikor a szőlőtőkék roskadásig vannak érett szőlővel, mert akkor még pazarabb lehet a látvány... :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Instagram

Üdv a világomban! ( :

Timi vagyok, természetkedvelő, lelkes (amatőr) fényképezőgép kattogtató.
A blogon a férjemmel, a #keménymag-gal, valamint a Béres-Péceli Tátra túra teammel tett külföldi és belföldi utazásainkról, túráinkról, olvashattok képes élménybeszámolókat.
Ha tetszik amit itt találsz és szeretnél értesülni a friss posztokról itt tudsz feliratkozni. -->