Téli séta

Én vagyok az az ember, aki bosszankodik, amikor leesik az első hó, és bosszankodik akkor is, amikor tovább esik, akkor meg pláne, amikor elkezd olvadni, és latyak lesz belőle, az meg lefagy és elnyal rajta, ha olyan kétballábas, mint én... :D Nem tehetek róla egyszerűen nem tudok azonosulni a hóval a városban. A természetben más tészta, ott "természetesen" szép, és romantikus, meg jó benne sétálni, ahogy ropog az ember talpa alatt... De a városban nem szeretem. :/ Szerencsére a Bükkben szépen megmaradt a hétvégére a hó és kihasználtuk a lehetőséget és sétáltunk egyet. :)




















Szeretitek a havat?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, és hangulatosak a képek! Én annyira nem szeretem a havat, inkább csak így bentről, illetve képekről. (-:

    VálaszTörlés
  2. Imádom a természetfotókat nézegetni, ezek is csodásak lettek! (:

    VálaszTörlés
  3. Aha, képeken. Nagyon szépek! Nekem pont elég, ha hétvégén esik a hó, aztán olvad :) Utálok csúszkálni, havat lapátolni, veszélyes a közlekedés is.

    VálaszTörlés

 

Instagram

Üdv a világomban! ( :

Timi vagyok, természetkedvelő, lelkes (amatőr) fényképezőgép kattogtató.
A blogon a férjemmel, a #keménymag-gal, valamint a Béres-Péceli Tátra túra teammel tett külföldi és belföldi utazásainkról, túráinkról, olvashattok képes élménybeszámolókat.
Ha tetszik amit itt találsz és szeretnél értesülni a friss posztokról itt tudsz feliratkozni. -->