Kirándulás a Mátrában

Múlt hétvégén a barátainkkal voltunk egy wellness hétvégét eltölteni Mátraszentistvánon, sajnos az idő nem volt túl kegyes hozzánk, így nem nagyon tudunk kirándulni, de egy kis sétát azért tettünk a környéken. Erről hoztam most pár képet nektek. :) Csodás környezetben volt a szállásunk, és a környéken is lettek volna látnivalók, ezért nagyon sajnáltuk, hogy csúnya ködös, esős időt fogtunk ki. :/Természetesen a csoportkép sem maradhatott el...


És a kép ahogy mi ketten Rékával a telefonunkkal fotózzuk, ahogy a két gép csoportképet készít... :DA szállásunk
Macskát mindenhol találok... :DÚtban hazafelé...

Jártatok már Mátraszentistvánon?

6 megjegyzés:

 1. Azért szerencsére nem minden kép ködös :) Jó élmény lehetett!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg jó kis hétvége volt. :)
   Ott volt leginkább köd, ahova kirándultunk volna. :D Másodjára jártunk errefelé, és megint nem sikerült felmenni a galyatetői kilátóba... Amikor először voltunk újították fel a kilátót, most meg akkor köd volt, meg építkezés a környéken, hogy meg meg sem tudtuk közelíteni... :D Szóval harmadjára is vissza kell majd mennünk... :)

   Törlés
 2. Jajj, így is csodálatosak a képek, köszi hogy megosztottad! Nekem nagyon tetszik! Olyan kár hogy nem a mostani hétvégén mentetek, mert ragyogó idő volt. De hát néha sajnos kifogja az ember. Gondolom azért így is jól éreztétek magatokat. Szuperek a fotók, aranyosak vagytok rajta :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Hát igen jól kifogtuk, de azért így is tudunk egy kicsit sétálni. :)

   Törlés
 3. Jó lehetett, megnézném tavasszal milyen lehet a táj :) Az a cica meg pont olyan, mint amilyen cicám nekem is volt :( :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztos nagyon szép tavasszal is, mi eddig kétszer voltunk erre, egyszer őssze, meg most télen. :)

   Törlés

 

Instagram

Üdv a világomban! ( :

Timi vagyok, természetkedvelő, lelkes (amatőr) fényképezőgép kattogtató.
A blogon a férjemmel, a #keménymag-gal, valamint a Béres-Péceli Tátra túra teammel tett külföldi és belföldi utazásainkról, túráinkról, olvashattok képes élménybeszámolókat.
Ha tetszik amit itt találsz és szeretnél értesülni a friss posztokról itt tudsz feliratkozni. -->